Båt och marin, en hobby som ger dig det bästa av flera världar. Men att vara båtägare kan vara dyrt och priserna kan lätt springa iväg om man inte vet var man ska leta efter utrustning till sin båt.

Hos Ljusgiganten.se hittar du nästan alla sorters lampor du kan tänka och dom har ett väldigt spännande utbud av båtbelysning för alla tillfällen, karosser och storlekar. Ljusgiganten levererar sökarljus och marint utformade lampor till såväl privatpersoner som kustbevakning. Byggkvalitén är oavkortat hög och samtliga lampor innehar saltvattenskydd eller IP-klass 69, som omöjliggör kondens eller vattenläckage innanför linsen.

Som det mesta inom båtvärlden så kostar vanligtvis attiraljer, såväl nödvändiga som estetiska, en bra bit över vad många är beredda att betala. Ljusgiganten tycker att bra båtbelysning ska vara tillgänglig för alla och inte vara en fråga om pris. Därför är dom en av de aktörer på marknaden som pressat sina priset mest för att göra sitt sortiment tillgänglig för den breda massan.

I sortimentet finns allt från undervattensbelysning till lanternor, läsbelysning för inomhusbruk till backkamera för att ha koll på ankarspelet. Lamporna använder sig av LED-teknik och är därför de mest miljövänliga och långlivade alternativen till din båt. Storlekarna och utformandet finns i allt från små strålkastare till större LED-ramper och sökarljus. Ljusgiganten uppdaterar ständigt sitt sortiment och ser över sitt lager för att alltid ha marknadens mest prisvärda och kvalitativa produkter. Både för det stora företaget och den ensamme seglarfantasten.

Det är svårt att med ord förklara känslan av att äga en båt och att kunna bege sig ut på öppet vatten utan några hinder. Här finns inga köer, jobbiga medtrafikanter eller tråkig utsikt som består av vägar och hus, utan bara ett vackert öppet hav. Självklart är det inte alla som har råd att ha en båt men jag tycker alla människor ändå bör få denna chans någon gång i livet för att det är svårt att just beskriva med ord vilken känsla av frihet man har.

Snart kommer det lite blogginlägg om båtar, surfing och mycket mer, håll er i hatten!

https://www.youtube.com/watch?v=j4UTWBxsJj8